​Ridsefri vinduespolering af hærdet glas


​Er du hovedentreprenør på en bygning med hærdet glas? Som hovedentreprenør er det vigtigt at vælge den rigtige løsning til vinduespolering og rengøring af ruderne, inden opgaven afleveres til kunden.


​Glas kræver særlig omtanke

Det specielle ved hærdet glas er, at det er designet til at flekse mere end traditionelt glas, og det betyder, at overfladen er blødere og ofte mere modtagelig for ridser under rengøring. Derfor er det vigtigt at bruge skånsomme midler og en hensynsfuld teknik, for at undgå at ridse og beskadige glasset.

Polering af hærdet glas

Når hærdet glas fejlbehandles, kan det give ekstra udgifter i form af reparation af ridser i glasset, som kan blive dyrt. Hos Triumph Service, RVG/samarbejdspartnere har vi den erfaring samt værktøj til udførelse af ridsfri vinduespolering og eventuel opretning af fejlbegyndt vinduespolering/rengøring af hærdet glas.

Ring for yderligere information på telefon 88 63 84 84.

Vi er specialist i hærdet glas og skånsom vinduespolering

Triumph Service tilbyder professionel og skånsom polering, der ikke skader vinduesglasset. Vi gør brug af et professionelt og miljøvenligt rentvandsanlæg, der er fri for kemikalier og skrappe rengøringsmidler. Når du vælger Triumph til at stå for polering af vinduesglasset, er du sikker på, at glasset bliver håndteret korrekt og med den rette teknik opnår vi et flot resultat.

Polering af vinduesglas

Hvis glasset fejlbehandles, kan det give ekstra udgifter i form af reparation af ridser i glasset, som kan blive dyrt at få udbedret. Hos Triumph Service, RVG/samarbejdspartnere har vi den rette erfaring og værktøj til at udføre ridsfri vinduespolering og renholdelse.


Har du fået ridset eller skadet dit glas?

Triumph Service kan hjælpe med opretning af fejlbegyndt vinduespolering og rengøring af glas til konkurrencedygtige priser.

Få rene og velpolerede vinduer uden skader i glasset

Triumph Service har stor erfaring med alle former for polering, og vi har det rigtige professionelle udstyr, når I skal have poleret jeres vinduer.

Har du spørgsmål til ridsefri vinduespolering?

Hos Triumph Service udfører vi professionel vinduespolering og rengøring til private og erhverv. Vi tilbyder en fast aftale med abonnement, hvor ruderne poleres med jævne mellemrum eller en skræddersyet arbejdsplan efter jeres behov. Har I spørgsmål til ridsefri vinduespolering og vil høre nærmere? Ring til os for yderligere information på telefon 88 63 84 84.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Administration

Tlf.: 61868884

Vinduespudsning

Tlf.: 61 86 88 84

E-mail: info@triumphservice.dk

​Vi leverer i hele Danmark

Firma

Triumph Service

Baldersbækvej 2, 2635 Ishøj

CVR: 29489823

Kontakt

Telefon: 61868884

E-mail: info@triumphservice.dk

Google +​

English