Erhvervsrengøring

Erfaring med forskellige typer rengøring for alle slags erhverv

​Vi udfører top professionel erhvervsrengøring i Storkøbenhavn og Nordsjælland med markedets bedste service og højeste kvalitet.

Erhvervsrengøring med abonnement

​Vil du være sikker på et godt resultat og rene lokaler dagligt, så tegn abonnement med fast erhvervsrengøring hos Triumph Service i Vanløse.

Vi klarer den daglige rengøring for erhverv.

På den måde kan du fokusere på det, du er bedst til.

Specialrengøring til erhverv

​Har du netop haft besøg af svinende håndværkere, eller er dit byggeprojekt netop overstået, så kontakt Triumph Service i Vanløse. Vi kan løse enhver rengøringsopgave, uanset hvor omfattende eller vanskelig den er.

Nu behøver du ikke længere selv at stå for alt det hårde slid. Triumph Service udfører specialrengøring til yderst konkurrencedygtige priser for alle virksomheder i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Rengøring af gulve og tæpper

​Frem for at bruge en mindre formue på et nyt tæppe, kan en tæpperens eller tæpperengøring ofte være nok. Triumph Service udfører rengøring, som kan få dit tæppe til at se næsten nyt ud. Vi kan også rengøre linoleumsgulve.

Kontakt Triumph Service for yderligere oplysninger om erhvervsrengøring i København og Nordsjælland eller få et uforpligtende tilbud skræddersyet til din virksomhed.

Vi tilbyder rengøring til erhverv i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland fra vores kontor i Vanløse!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Vinduespudsning

Tlf.: 61 86 88 84

E-mail: info@triumphservice.dk

​Vi leverer i hele Danmark

Firma

Triumph Service

Baldersbækvej 2, 2635 Ishøj

CVR: 29489823

Kontakt

Telefon: 61868884

E-mail: info@triumphservice.dk

Google +​

English