Ejendomsservice i København og omegn

​Triumph Service klarer en lang række opgaver inden for ejendomsservice i København og resten af landet. Vi kan tage hånd om alle de faste og forefaldende opgaver, der opstår i forbindelse med driften af en ejendom.

​Vi har stor erfaring fra mange forskellige ejendomme - store som små - og finder derfor også en løsning, der passer til jeres behov.

Hør mere om ​ejendomsservice i København og omegn på telefon61868884.

Fast aftale om ejendomsservice

En fast aftale om ejendomsservice giver os et indgående kendskab til jeres ejendom. På den måde kan vi let finde frem til, hvor små forbedringer kan give store besparelser.

Vi håndterer alt inden for ejendomsservice - fra varmestyring til løbende tjek af anlæg og installationer. I kan derfor roligt overlade varetægten af jeres ejendom til os og være sikre på, at vi leverer godt og grundigt håndværk til attraktive priser. 

Miljøvenlig rengøring og vinduespudsning

Vi sætter pris på miljøet. Derfor udfører vi så vidt muligt al rengøring med de svanemærkede, miljøvenlige produkter. Når vi udfører vinduespolering, foregår det med et miljøvenligt rentvandsanlæg, der ikke benytter kemikalier eller rengøringsmidler.

Få et tilbud på ejendomsservice i København og omegn her

Vi udarbejder med glæde et skræddersyet tilbud til netop jeres ejendom. Vi har en lang række tilfredse kunder i København og omegn - skal du være den næste? Så kontakt på os på tlf. 61868884for at høre mere om vores services og hvordan vi kan hjælpe dig. 

Udfyld formularen og få et skræddersyet tilbud på ejendomsservice i København og omegn

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

Vinduespudsning

Tlf.: 61 86 88 84

E-mail: info@triumphservice.dk

​Vi leverer i hele Danmark

Firma

Triumph Service

Baldersbækvej 2, 2635 Ishøj

CVR: 29489823

Kontakt

Telefon: 61868884

E-mail: info@triumphservice.dk

Google +​

English